Discover Overland 2021

Schrijf je nu in voor Discover Overland 2021! Door vroeg te boeken help je ons om alles goed voor te bereiden en kunnen we jou een top-ervaring bezorgen.
Registreren kan via met het registratiefomulier onderaan deze pagina.

Door de omstandigheden zijn we genoodzaakt het event te beperken tot 1 dag. Alle presentaties, workshops en panelgesprekken zullen bijgevolg georganiseerd worden op zaterdag 18 september. Als je helemaal niets wil missen kan je wel op de camping bij het event overnachten.

  • Vul per persoon 1 deelname-formulier in
  • Kies voor een +-pas als je wil overnachten en voor een premium pas als gebruik wil maken van de catering
  • Onderaan het inschrijvingsformulier kan je bijkomende voorkeuren aangeven.

Na je registratie krijg je een bevestiging per e-mail met een overzicht van je registratie. Kijk zeker ook even in je spam-mail als je de mail niet meteen terugvindt.

Je reservering is pas volledig wanneer we jouw betaling ontvangen hebben.

Betalen kan via een Europese overschrijving. De betaalgegevens zijn te vinden op de betalingspagina en in de mail die je van ons ontvangt.

Disclaimer: In de huidige omstandigheden, met wekelijks veranderende regels en maatregelen is het natuurlijk moeilijk om alles volledig vast te leggen en beloftes te maken.
Als organisatie zullen wij in elk geval ons uiterste best doen om een leuk evenement neer te zetten voor jullie. Ook wanneer we genoodzaakt zijn om aanpassingen te doen aan het programma of de duur van de meeting. Onze belofte aan jullie is dat je er in elk geval geen geld bij zal inschieten wanneer het evenement niet door kan gaan of ingekort moet worden. Zo kan je met een gerust hart inschrijven.

Om het evenement veilig en vlot te laten verlopen vragen we alle bezoekers om een geldig vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testresultaten en een identiteitsbewijs voor te leggen bij het aanmelden. Meer informatie over de Coronamaatregelen op Discover Overland 2021 vind je hier.

Ondertussen benieuwd naar al het lekkers dat je te eten krijgt bij de Premium passen? Ontdek wat er op het menu staat.

Discover Overland Pass Overview

    Registratieformulier:

    Online bookings are closed for this event. Tickets are still available on arrival at the registration desk. / Online registraties voor dit evenement zijn gesloten. Tickets zijn nog beschikbaar ter plekke bij de registratiedesk.