Bert – Durven spingen: 5 maanden Nieuw-Zeeland met het gezin

Ze wilden naar Nieuw-Zeeland maar zijn geen grote avonturiers. Zij, twee papa’s met kleuters van 2 en 5, in hun eigen camper. Toch hebben ze de stap durven zetten. Hoe? Een goeie voorbereiding en planning waren natuurlijk essentieel. Tegelijkertijd hebben ze de reisweg toch heel flexibel kunnen houden. En wat met onverwachte gebeurtenissen? Zelfs daar hebben ze rekening mee gehouden. Het resultaat was een heel ontspannende reis waarop ze heel Nieuw-Zeeland doorkruist hebben, ondanks hindernissen onderweg.
Naast hun aanpak krijg je natuurlijk ook de nodige anekdotes en prachtige beelden van Nieuw-Zeeland voorgeschoteld. Wat doe je als je camper na 2 weken in panne staat? Hoe betrek je de school bij zo’n reis? Hoe hou je contact met je oma van 90? Je zal merken dat hun aanpak ook kan toegepast worden op andere terreinen. Dus wie weet: misschien brengt het jou wel op ideeën om je eigen droom te durven verwezenlijken…
Bert was achtereenvolgens natuurkunde-onderzoeker, software designer en marketing manager. Na tien jaar greep hij de kans om radicaal voor een andere weg kiezen. Die begon met een reis door Nieuw-Zeeland. Nu is hij de eerste reiscoach in Vlaanderen, waarbij hij mensen begeleidt om zelf hun reisdroom te kunnen en durven waarmaken. Op Discover Overland kan je ook gratis een sessie reiscoaching uitproberen.

Website: Durven Springen
Facebook: Durven Springen