Durven Springen Reiscoaching

Loop je al een tijdje met een reisdroom maar heb je de stap nog niet gezet? Of wil je op reis maar weet je niet goed hoe of waarheen. Misschien zijn er specifieke zaken of situaties die je doen twijfelen of zo’n reis wel een goed idee is voor jou/jullie. Als je een reisverhaal hoort lijkt het soms zo vanzelfsprekend: "ze zijn gewoon vertrokken”. Maar meestal vraagt het wel wat moed om de stap te zetten: er zijn altijd onbekenden en redenen om niet te gaan.

Hiermee ga je samen met Bert aan de slag tijdens deze sessie reiscoaching. Afhankelijk van wat jij nodig hebt stellen jullie het doel van je reis scherper, bekijk je wat de volgende stappen in je plan kunnen zijn of onderzoek je hoe je eigen drempels kan wegnemen. Of misschien wil je gewoon een duidelijke beslissing: ja ik ga, of nee ik berg het plan op; dat kan ook.

Als je zeker wil zijn van een gratis plaatsje kan je nu al reserveren via bert@durvenspringen.be.

Bert was achtereenvolgens natuurkunde-onderzoeker, software designer en marketing manager. Na tien jaar greep hij de kans om radicaal voor een andere weg kiezen. Die begon met een reis door Nieuw-Zeeland waarover je ook meer kan horen op Discover Overland. Nu is hij de eerste reiscoach in Vlaanderen, waarbij hij mensen begeleidt om zelf hun reisdroom te kunnen en durven waarmaken.