Adventure Shield en Moveobrace

Adventure Shield biedt trainingen aan die je voorbereiden op ongeval situaties tijdens outdoor activiteiten. In de meeste gevallen is het dan lastig om zelf een slachtoffer met eigen vervoer naar een ziekenhuis te brengen. Een eventueel opgeroepen ambulance is dan ook vaak meer tijd nodig om de ongevallocatie te bereiken. De trainingen zijn daarop aangepast en gaan uit van de sport/hobby die jij beoefend. Zo is er voor fietsers, motorrijders en ruiters een eigen training. Tijdens de training leer je slim in te spelen op de mogelijkheden en uitdagingen die de omgeving, het weer, je kleding en je uitrusting je bieden, om het slachtoffer zo goed mogelijk te helpen.

Het volgen van een training bij Adventure Shield is een belangrijk onderdeel van de voorbereiding op je reis. Je voertuig is immers niet de enige die schade kan oplopen.

Moveobrace.nl is de Nederlandse importeur  van de Nekbraces van Moveo Safety. Ons bedrijf is ontstaan uit de zoektocht naar producten die beschermen en tegelijk uitstekende kwaliteit bieden. Deze zoektocht kwam uit bij de nekbrace van Moveo. We willen iedereen die een sport met een helm beoefent helpen dat zo veilig mogelijk te doen. Met een product dat daadwerkelijk getest is. En dat ook nog onder de zwaarste omstandigheden. De Moveo nekbrace biedt echte veiligheid. Daarnaast bieden de braces een groot draagcomfort, omdat ze ruim instelbaar zijn.

Tijdens het weekeinde zal moveobrace.nl te vinden zijn in een gedeelde stand met Adventure Shield. Wij bieden de mogelijkheid de braces te passen en we staan u graag te woord als u informatie wilt.