Opjeautoslapen.nl – daktenten voor (kleine) auto’s!

Opjautoslapen.nl brengt je precies wat het zegt: slapen op het dak van je auto, in een comfortabele, super slimme daktent. Femke en Tim zijn in 2014 begonnen aan een inmiddels zeer uit de hand gelopen hobby. Namelijk een daktent ontwikkelen die voor hen alle comfort biedt en in gemakken voorziet om snel en makkelijk door Europa te trekken met elke willekeurige personenauto.

Dat dit avontuur zich tot een bijna full time job zou ontplooien hadden ze niet mogen dromen. Inmiddels reizen ze beiden, soms alleen of het liefst samen, 3x per jaar af naar de fabriek in China om alle touwtjes stevig in de hand te houden. Verbeteringen worden doorgevoerd en nieuwe ideeën toegepast.

Streven is om in 2019 de beste tent te produceren die bestand is tegen het regenachtige weer in Noord Europa. Ze zijn met Ten Cate aan het onderzoeken welke materialen hiervoor het best geschikt zijn en zullen het nieuwe sample nog aan een paar testen blootstellen. Kom maar door met de regen. Wij zitten droog;-)

Graag nodigen ze je uit om tijdens Discover Overland 2018 even in de daktent te klimmen, te voelen hoe ruim en comfortabel het is en niet te vergeten, hoe snel de daktent staat en gereed is om vervolgens naar dat waanzinnige uitzicht te kijken;-) Wees welkom en ga met ons het dak op!