Het team achter Discover Overland

Elke reis is ooit klein begonnen bij een idee, een vaag plan en vooral de wil om de wereld te ontdekken. Zo ook bij het Discover Overland team. We hebben allemaal het reizen in het bloed en willen die ervaring en kennis graag delen met anderen. Mensen met mekaar in contact brengen, ervaringen laten uitwisselen, mekaar inspireren: dat is waar het voor ons om draait.

Leonie & Peter
Leonie & Peter

Peter en Leonie uit Amsterdam hebben in 2013 hun banen opgezegd en het huis verhuurd om op hun motoren de wereld rond te reizen. Eind 2013 vertrokken ze vanuit Nederland en bijna 3 jaar lang hebben ze de wereld rond gereisd. Via Afrika naar de Amerika's en via Zuid-Oost Azië en Centraal-Azië terug naar Nederland.

Amsterdam to Anywhere

Sofie & Jo
Sofie & Jo

Sofie en Jo zijn twee fervente motorreizigers. Na steeds verdere uithoeken van Europa bezocht te hebben wilden ze ook wel eens wat andere culturen en streken leren kennen. In 2016 lieten ze 6 maanden hun jobs achter met het plan om via Iran en Centraal Azië naar Mongolië te rijden. Zoals dat hoort bij een echt avontuur is dat uiteindelijk heel anders gelopen, maar de fantastische ervaringen onderweg doen enkel maar verlangen naar meer.

Destination World

Roel & Azure

Roel en Azure rijden de wereld rond op hun Honda Africa Twin en Honda Transalp. Zeven jaar geleden vertrokken ze elk apart op een reis rond de wereld. In Australië liepen ze mekaar tegen het lijf en sindsdien reizen ze samen verder. Ondertussen hebben ze alle mooie hoekjes van het Amerikaanse continent verkend, van Alaska tot Ushuaia. 

My Ticket To Ride