Nadja – Hoe reizen me weer verliefd deed worden op het leven

Nadja's man werd in 2015 vermoord - 11 dagen na de geboorte van hun eerste kind. Op die dag, op het moment dat haar hele wereld instortte, deed ze twee beloftes - de ene was om niet hard en verbitterd te worden en de andere was om hun dochter de wereld te laten zien.
Ze reisden samen een jaar door Azië voordat ze weer thuis kwamen wonen, maar de belofte om hun dochter de wereld te laten zien bleef aan Nadja knagen.
Toen ze de advertentie 'Landrover te koop in Afrika' zag, laaide het vuur diep in haar op. Ze volgde haar intuïtie, greep de kans en sprong in het diepe. Vier maanden later vertrokken Nadja en Fleur om Zuidelijk Afrika te verkennen in hun volledig uitgeruste Landrover Defender 110. Ze reden meer dan 30.000 km door negen landen in het zuidelijke deel van Afrika. Het bleek het meest levensbevestigende avontuur ooit!
Nadja is pas onlangs teruggekeerd en neemt je nu mee op haar reis door Azië en Afrika, waar verdriet de katalysator voor het leven bleek te zijn! Ze zal het hebben over alleen reizen met een jong kind, over vertrouwen op je intuïtie, over tegenslagen, veerkracht en moed. Haar verhaal zal heel persoonlijk en toch heel universeel zijn.

Nadja
Nadja
Nadja
Nadja
Nadja