Sponsors

Waarom Discover Overland?

Als ervaren reizigers krijgen we vaak allerlei vragen over onze uitrusting, bestemmingen, setup, bagage, banden ... noem het maar op. Daarnaast vonden we dat er een event miste in de overland evenementenkalender in de Lage Landen. Je hebt veel events in heel Europa, maar amper iets Nederland of België. Daarom besloten we dat dit zou moeten veranderen.

Wie zijn we?

Het Discover Overland-team, dat is Roel & Azure, die al 8 jaar op weg zijn, Leonie en Peter die bijna 3 jaar lang de hele wereld afgereisd hebben, en Jo & Sofie, die in 2016 5 maanden op reis trokken richting Centraal-Azië. We zijn allemaal ervaren reizigers en we delen graag onze ervaringen en expertise met anderen, maar we willen ook graag van andere mensen leren.

Waar willen we naar streven?

Discover Overland wil een antwoord geven op alle vragen die we regelmatig tegenkomen. En welke betere manier om dit te doen, dan om ze door andere reizigers te laten beantwoorden. Het hele weekend bieden we een breed scala aan presentaties, workshops en netwerkmomenten waar mensen hun kennis over bestemmingen, uitrusting, vervoermiddelen, enz. kunnen delen. Wij bieden daarbij ook graag ruimte aan fabrikanten en merken om hun producten te tonen. Op het einde van de dag kruipen we allemaal met een koud biertje rond het kampvuur, waar de echt interessante verhalen naar boven komen over verre of dichtbije bestemmingen.

Voor wie is dit event?

Wij richten ons op de overland reizigers, mensen die avontuur willen zoeken in of op hun eigen voertuig, van motorfietsen naar 4WD's tot heuse Unimog-trucks. Kortom: jouw klantenbestand.

De eerste editie van Discover Overland in 2017 was al een succes, met een mooie opkomst en enthousiaste reacties. Wil je samen met ons verder groeien en helpen om dit evenement naar een nog hoger niveau te tillen door onze deelnemers een kijkje te geven in je beschikbare producten en diensten, neem dan contact met ons op!

Om een idee te krijgen van hoe het eraan toegaat bij Discover Overland Meetings kan je alvast een kijkje nemen bij de impressies van 2017.

Hieronder vind je alvast enkele mogelijkheden om je bedrijf te promoten bij een groep enthousiaste avonturiers.

Plaats je stand op onze Reizigersmarkt
Verkoop je producten die interessant zijn voor overland reizigers, zij het met een 4x4, truck of motor? Bied je diensten aan voor avontuurlijke reizigers? Dan is er misschien wel een plaatsje voor jou op de Discover Overland Reizigersmarkt.