Bart & Jess – Motomentals: volg je eigen pad!

MotoMentals gaat over het volgen van je eigen pad in het leven, het luisteren naar je hart en je gezond verstand. Zoeken in het leven waar je gepassioneerd door bent en daarna er voluit voor gaan. Bart en Jess Lammaing zullen hun inzichten delen over hoe belangrijk het is in het leven om doelen vast te leggen en ernaar te werken. In onze hedendaagse Westerse samenleving is het makkelijk geworden om het leven te leven dat voor je uitgeschreven werd in plaats van te worstelen door vooroordelen en te leren hoe je voor jezelf kunt denken of zelfs beter, in staat te zijn om de wereld met je eigen ogen te zien.

Bart en Jess zijn niet alleen reizigers, ze zijn motorfietsmaniakken die ervoor gaan om de essentie van het leven te ontdekken. Ze willen hun grenzen verleggen, niet alleen tijdens het reizen maar ook in het rijden, slapen, ontdekken en genieten van het leven elke dag. Op dit moment zijn ze bezig met het voorbereiden van een wereldreis. Hun huis en werkplaats staat te koop, terwijl ze hun uitrusting bijwerken en de motorfietsen voor een vijfjarige reis prepareren. In hun presentatie richten ze zich op hoe belangrijk het is om grenzen te verleggen en je angsten te overwinnen om op een leven uit te komen dat eigen aan jezelf is. Een selectie van momenten, die elk een grens vertegenwoordigen die verlegd werd om te bewijzen dat dromen kunnen gevolgd worden, als je je schouders eronder zet.