Anje – Een reizigersperspectief op auto- versus motorreizen

Toen Anje en Izaäk in West-Australië werkten op een vierjarig werkvisum, ontmoetten ze verschillende motorwereldreizigers. Als motorliefhebbers raakten ze geïnspireerd. Ze reisden op de motor door Australië, avontuurlijke tochten die naar meer smaakten. Beslissingen werden gemaakt, geld gespaard en voorbereidingen getroffen om vanaf Fremante in West-Australië (WA) terug te rijden naar Goes in Nederland.

In februari 2014, toen de visa’s bijna afliepen, vertrokken ze op twee motoren. Drie dagen later, nog steeds in WA, kwam Anje ten val terwijl ze 80 km / u op een onverharde weg reed. Dat liep niet goed af, waardoor het plan moest worden aangepast: “Als we niet met de motor kunnen reizen, dan gaan we met de auto!”. Door de overstap van de motoren naar een auto hadden ze de mogelijkheid om vanuit Thailand naar India te reizen via Myanmar, een geweldig avontuur.